Bodrum Yangın - Bodrum'da korkutan yangın! Vatandaşlar seferber oldu / Bodrum yangın bodrum'da makilik alanda yangın çıktı.yazlık sitelerin yakınına kadar ulaşan yangın, yaklaşık 4 saat süren çalışmanın ardından kontrol altında alındı.

Bodrum Yangın - Bodrum'da korkutan yangın! Vatandaşlar seferber oldu / Bodrum yangın bodrum'da makilik alanda yangın çıktı.yazlık sitelerin yakınına kadar ulaşan yangın, yaklaşık 4 saat süren çalışmanın ardından kontrol altında alındı.. 07.08.2019 17:37 | son güncelleme: Bodrum yangın son dakika haberleri ve en önemli gelişmeleri posta gazetesi resmi sitesinde. Bağla mahallesi'ndeki makilik alanda çıkan yangın rüzgarın da etkisiyle kısa sürede yayıldı. Yangına havadan ve karadan müdahale. Bodrum mumcular bölgesinde ki yangın hala söndürülemedi.

Muğla'nın bodrum ilçesinde otluk ve makilik alanda çıkan yangın yerleşim alanlarına sıçramadan kontrol altına alındı. Yalıkavak mahallesi küdür mevkisinde site ile villaların yakınındaki otluk ve makilik. Muğla'nın bodrum ilçesinde çıkan yangında zeytin ağaçları, mandalina ağaçları, tarım araçları küle döndü. Marangozhane bölümünde çıkan yangının nedeni henüz bilinmiyor. 07.08.2019 17:37 | son güncelleme:

Son dakika... Binanın bodrum katında yangın çıktı; 10 ...
Son dakika... Binanın bodrum katında yangın çıktı; 10 ... from foto.haberler.com
Yalıkavak mahallesi küdür mevkisinde site ile villaların yakınındaki otluk ve makilik. Muğla'nın bodrum ilçesinde çıkan yangında zeytin ağaçları, mandalina ağaçları, tarım araçları küle döndü. Muğla'nın bodrum ilçesinde çıkan yangın geceyi gündüze çevirdi. Yangında 3 hektarlık bir alan zarar gördü. Olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi… Bodrum yalıkavak mahallesi'nde otluk alanda yangın başladı. Mugla bodrum ilçesi kırsal alan yangını. Yangına havadan ve karadan müdahale.

Bodrum yangın haber ve haberleri!

Bodrum'da torba kavşağı'ndaki kızılağaç ormanlarında çıkan yangın çok şiddetli rüzgar nedeniyle kontrol altına alınamadı. 01 temmuz 2017 cumartesi 19:23. Muğla'nın bodrum ilçesine bağlı yalıkavak mahallesi küdür mevkisindeki makilik alanda çıkan ve yerleşim yerlerini tehdit eden yangın, saat. Bodrum'a bağlı gürece mahallesi mandıra tepesi mevkisinde henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı yangın başladı. Olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi… Bodrum mumcular bölgesinde ki yangın hala söndürülemedi. İşte, bodrum yangın ile ilgili son durum ve güncel haberler! Muğla'nın bodrum ilçesinde yangın rüzgarın da etkisiyle büyüdü. Yangına havadan ve karadan müdahale. Bodrum'da makilik ve otluk alanda çıkan yangın havadan ve karadan yapılan müdahaleyle kontrol altına alındı. Yerleşim yerlerine doğru ilerleyen yangına helikopter havadan müdahale ederken, karadan da i. Yangın nedeniyle duman altına kalan bodrum'da, trafik akışı güvenlik güçleri tarafından kontrollü çok sayıda antik mezar ile tarihi kalıntıların zarar gördüğü yangın bodrum devlet hastanesi ile tarihi. Otluk ve makilik alanda çıkan yangın için ekipler seferber oldu.

Bodrum'da makilik ve otluk alanda çıkan yangın havadan ve karadan yapılan müdahaleyle kontrol altına alındı. Bodrum yangın haberleri ve son gelişmeleri anbean bu sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Muğla'nın bodrum ilçesinde çıkan yangın geceyi gündüze çevirdi. Yangının yerleşim alanlarına yaklaştığı bildirildi. Bodrum'da makilik ve otluk alanda başlayan yangın, rüzgarın da etkisiyle yerleşim yerlerine doğru ilerledi.

Bodrum'da makilik alanda yangın - Muğla
Bodrum'da makilik alanda yangın - Muğla from foto.haberler.com
Bodrum yangin ile ilgili 1 haber listeleniyor. 01 temmuz 2017 cumartesi 19:23. İşte, bodrum yangın ile ilgili son durum ve güncel haberler! Muğla'nın bodrum ilçesinde çıkan yangında zeytin ağaçları, mandalina ağaçları, tarım araçları küle döndü. Muğla'nın bodrum ilçesinde makilik alanda çıkan yangın kontrol altına alındı. Muğla'nın bodrum ilçesine bağlı yalıkavak mahallesi küdür mevkisindeki makilik alanda çıkan ve yerleşim yerlerini tehdit eden yangın, saat. Mugla bodrum ilçesi kırsal alan yangını. İtfaiye ekiplerinin 3 saat süren çalışmasının ardından yangın söndürülürken, fabrika kullanılamaz hale geldi.

İtfaiye ekiplerinin 3 saat süren çalışmasının ardından yangın söndürülürken, fabrika kullanılamaz hale geldi.

Son dakika bodrum yangin haberleri ve bodrum yangin haberleri ile ilgili tüm sıcak gelişmeleri sayfamızdan takip edebilirsiniz. Muğla'nın bodrum ilçesinde çıkan yangın geceyi gündüze çevirdi. Alevler, yakındaki yerleşim yerlerine doğru ilerliyor. Bodrum yangin ile ilgili 1 haber listeleniyor. Yalıkavak mahallesi küdür mevkisinde site ile villaların yakınındaki otluk ve makilik. + muğla'nın bodrum ilçesinde makilik alanda yangın çıktı. İtfaiye ekiplerinin 3 saat süren çalışmasının ardından yangın söndürülürken, fabrika kullanılamaz hale geldi. Yangının yerleşim alanlarına yaklaştığı bildirildi. 01 temmuz 2017 cumartesi 19:23. Kızılağaç köyü kısmen boşaltıldı, yalı beldesi trafiğe kapatıldı. Muğla'nın bodrum ilçesinde öğlen saatlerinde çıkan yangın 8 saatin sonunda kontrol altına alındı. Muğla'nın bodrum ilçesinde makilik alanda çıkan yangın yağmurun etkisiyle söndü. İşte, bodrum yangın ile ilgili son durum ve güncel haberler!

Yangının yerleşim alanlarına yaklaştığı bildirildi. Otluk ve makilik alanda çıkan yangın için ekipler seferber oldu. Marangozhane bölümünde çıkan yangının nedeni henüz bilinmiyor. Bodrum mumcular bölgesinde ki yangın hala söndürülemedi. Bodrum yangın bodrum'da makilik alanda yangın çıktı.yazlık sitelerin yakınına kadar ulaşan yangın, yaklaşık 4 saat süren çalışmanın ardından kontrol altında alındı.

Bodrum'da mandalina bahçesinde çıkan yangın söndürüldü ...
Bodrum'da mandalina bahçesinde çıkan yangın söndürüldü ... from www.izmirhaberleri35.com
İtfaiye ekiplerinin 3 saat süren çalışmasının ardından yangın söndürülürken, fabrika kullanılamaz hale geldi. Yangına havadan ve karadan müdahale. Muğla'nın bodrum ilçesinde makilik alanda çıkan yangın kontrol altına alındı. Alevler, yakındaki yerleşim yerlerine doğru ilerliyor. 01 temmuz 2017 cumartesi 19:23. Olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi… Bodrum cumhuriyet caddesi üzerindeki kilise meydanındaki bir iş yerinde çıkan yangın korkuttu. Bodrum yangın haber ve haberleri!

Çok sayıda antik mezar ile tarihi kalıntıların zarar gördüğü yangın bodrum devlet hastanesi ile tarihi bodrum antik tiyatrosuna.

Muğla'nın bodrum ilçesinde öğlen saatlerinde çıkan yangın 8 saatin sonunda kontrol altına alındı. Muğla'nın bodrum ilçesinde çıkan yangın geceyi gündüze çevirdi. + muğla'nın bodrum ilçesinde makilik alanda yangın çıktı. Bodrum yangın son dakika haberleri ve en önemli gelişmeleri posta gazetesi resmi sitesinde. Muğla'nın bodrum ilçesinde, pelet fabrikasının marangozhane bölümünde yangın çıktı. Mugla bodrum ilçesi kırsal alan yangını. Bodrum cumhuriyet caddesi üzerindeki kilise meydanındaki bir iş yerinde çıkan yangın korkuttu. Bodrum'da makilik ve otluk alanda çıkan yangın havadan ve karadan yapılan müdahaleyle kontrol altına alındı. Muğla'nın bodrum ilçesindeki yangın çıkan marangoz atölyesinde bir erkek cesedi bulundu. Yangın evlere 5 metre kalan söndürüldü. Muğla'nın bodrum ilçesinde yangın rüzgarın da etkisiyle büyüdü. Bodrum yangın haber ve haberleri! Kızılağaç köyü kısmen boşaltıldı, yalı beldesi trafiğe kapatıldı.

Posting Komentar

0 Komentar

Ad Code